2011.02.12.
04:00

Írta: bikmakk

Üdv a fedélzeten...

Ez a blog azért jött létre, hogy (jugo)szlavisztikai, valamint balkanológiai témájú olvasmányaim, elmélkedéseim és élményeim lenyomatának művészibb, vagy éppen személyesebb részét legyen hol tárolnom. A legboldogabb akkor leszek, ha másoknak örömet szerezhetek ezekkel az írásokkal.

 

Nem klasszikus netnaplóról van szó, abban az értelemben, hogy nem naptárszerűen egymást követő bejegyzésekből áll. (Bár a létrehozás dátuma szerepel az egyes posztoknál, ez inkább csak azt jelöli, hogy mikor vittem föl az írást a netre, ugyanis az itt olvasható dolgok egy része már régebb óta létezik a számítógépemen.)

 

Kommentelni nem lehet; ha kérdésed vagy észrevételed van, továbbra is megtalálsz a Serbia Insajd blogon. Nyugodtan "be lehet szólni" bármelyik posztom alatt, illetve hogy mégse offoljuk szét az ottani témákat, talán még jobb, ha elektronikus levelet küldesz nekem. Szívesen segítek bármiben, ami kapcsolódik az érdeklődési körömhöz. Ugyanide várom az ötleteket is; ha úgy érzed, hogy nem írtam, írtunk valami olyasmiről, amiről pedig mindenképp kellett volna, szólj és összehozunk valamit. Vagy nem.

Postafiók: bikmakkblog [briós] dzsímél [pötty] com


⇨ BELÉPÉS AZ OLDALRA ⇦


 

komment

süti beállítások módosítása